Stop ITO, Start ICO - prodloužení distribuce KVT



Kinesis
 

The end date for the KVT public sale and the dates surrounding the Kinesis Currencies ICO have been amended. As Kinesis starts to pick up serious momentum, we have reviewed these dates and made some adjustments in order to maximise value and extend the investment opportunity for the wider community and partners involved in the project.
 
We still intend to release a Beta version for user testing according to schedule, March 18th, 2019.
 
This will allow for user acceptance testing during the KAU and KAG ICO presale period before we officially launch the public ICO on May 15th, 2019.

With this in mind, we have revised the Kinesis Velocity Token public sale time-frames based around the following three key factors;

  1. Currently KVT sales are continuing at a steady rate. Closing the token sale with the current momentum is counterproductive to the level of success that the Kinesis Monetary System could achieve with an extended timeline.
  2. In line with the point above, the imminent release of a MVP Kinesis blockchain wallet allows for our teams to have more advanced and detailed conversation with interested parties.

As we will be launching the Kinesis Monetary System in mid-March for Beta testing, unless we sell out before this date, it makes sense to keep the token sale running right up until we launch the ICO presale on March 18th, 2019.

The new timelines: 

KVT Public Sale ends: 23:59 GMT March 17th, 2019

Kinesis Currency ICO Pre-Sale begins: 00:00 GMT March 18th, 2019

Kinesis Currency ICO Public Sale begins May 15th, 2019 


Původní termín ukončení distribuce KVT byl 11.11.2018. Zatím bylo prodáno přes 58 000 tokenů v celkové hodnotě kolem 50 mil. USD. Tzv. "soft CAP", tj. minimální prostředky potřebné k rozjezdu systému, byly získány prodejem prvních cca 15 000 KVT. To znamená, že Kinesis má nyní k dispozici více než 3-násobek finančních prostředků, které k rozjezdu potřebuje. Prodej dalších KVT bude 17. 3. 2019 (pokud do té doby nebudou vyprodány) přerušen na 1 rok. Po této době bude jejich cena už nikoli nominálních 1 000 USD, ale tržních ?? USD. Kolik to může být? Pokud vyjdeme na dnešní poměry z velmi konzervativní hodnoty P/E = 10 a předpokládaného ročního výnosu z obratu KAU ve výši 2 713 USD / 1 KVT, potom cena 1 KVT za 1 rok se bude pohybovat kolem 27 000 USD. Po dalších 4 letech, pokud vyjdeme z kalkulace předpokládaných výnosů pátým rokem, tj. 160 703 USD / 1 KVT ročně, cena KVT se pro P/E 10 vyšplhá na cca 1,6 mil. dnešních USD. Tj. majitel pouhého 1 ks KVT má tak šanci se stát dolarovým milionářem z pasivního příjmu (vlastní výnosy nepočítáme). Přitom pravděpodobnost že se tak stane je tady mnohonásobně vyšší, než pravděpodobnost výhry v jakékoli loterii.

Prodloužení periody prodeje KVT lze považovat za konstruktivní a vyplývá především ze snahy Kinesis zvýšit počet jednotlivců, kteří se do systému od počátku zapojí. Kinesis dále rozšiřuje na základě sbíraných zkušeností reklamní kampaň a dá se předpokládat, že nárůst prodeje KVT se bude urychlovat.  Podle původního harmonogramu se měl vlastní systém dostat do běžného provozu v březnovém termínu, podle nového harmonogramu to bude v termínu květnovém, tj. o 2 měsíce později (pokud ovšem nebude zbývajících cca 150 000 ks KVT vyprodáno už dříve). Přitom dojde současně ke zkrácení periody pro emisi ICO z cca 5-ti měsíců na cca 2 měsíce (původně od listopadu 2018 do března 2019, nově od března 2019 do května 2019).