North Block Capital investuje do Kinesis

 

Společnost Kinesis s potěšením oznamuje, že North Block Capital se stává jejím investorem prostřednictvím nákupu KVT a současně i poradcem projektu Kinesis Money.
North Block Capital je londýnská investiční skupina pro digitální kapitálové trhy, která poskytuje poradenství, služby pro kapitálové trhy a správu aktiv. North Block Capital je fond, který v zásadě investuje do nejvyšší kvality soukromých ICO. Historické investice zahrnují Enigma, Filecoin, Blockstack, Tari, SFox, Hashgraph and Republic.
Společnost Kinesis byla také pozvána, aby se na začátku května představila institucionální síti investorů společnosti North Block a investorům sítě HNW, kde budeme prezentovat nejen nabídku KVT, ale také představíme naši digitální mincovnu Kinesis, která je nyní v provozu a získává o sobě povědomí v rámci trhů s drahými kovy a krypto měnami. 

Ryan Case, CCO at Kinesis comments, “Having successfully completed our first technology release, the Kinesis Mint, we are pleased to be working closely with North Block Capital to further showcase Kinesis Money and the gold- and silver-based digital currencies we offer.” 

Simon Wajcenberg, CEO of North Block Capital comments, “We are delighted to be advisor and investor in Kinesis. The project is a valuable addition to our portfolio, we expect strong demand for the platform. We look forward to working with Kinesis to help them grow globally.” 

Oznámení převzato ze stránek Kinesis Money