Kinesis shrnutí pro 4Q 2022

 

(Výběr ze čtvrtlení zprávy Kinesis)

Virtuální karta Kinesis

Virtuální karta Kinesis, která byla uvedena na trh ve 4. čtvrtletí, umožňuje naší globální komunitě okamžitě utrácet své zlato, stříbro a kryptoměny s konverzí v místě prodeje. Program virtuálních karet je k dispozici uživatelům v 61 zemích na různých územích – nabízí našim komunitám v Evropě, Spojeném království, Kanadě, Oceánii a Latinské Americe možnost utrácet svá digitální aktiva v reálném čase, kdekoli je akceptována karta Mastercard. Zkušenosti s kartou se každým dnem zlepšují, přičemž management Kinesis i pracovníci podpory se věnují poskytování pomoci uživatelům a zajišťují skvělou zkušenost pro všechny. Jsem rád, že mohu oznámit, že počet uživatelů virtuální karty Kinesis neustále roste a stále více klientů a partnerů začíná kartu pravidelně používat ke každodenním transakcím a nákupům.

Tento kartový program je prvním z mnoha v globálním zavedení, jehož cílem je prosadit základní filozofii Kinesis, tj. znovu zavádět drahé kovy jako peníze do celosvětové komunity.

Kinesis Bullion Store

Oficiální otevření obchodu Kinesis Bullion navíc klientům nabídlo přímý přístup k jedněm z nejlepších cen v oboru na nezávisle vyráběné produkty investiční kvality. Naše zahajovací série Kinesis Bullion předvedla zakázkové umění našeho vlastního návrhářského týmu ve vybraném výběru mincí a slitků ze stříbra, které jsou k dispozici pro doručení po celých Spojených státech. Rozhodnutí vyrábět naše vlastní unikátní zlaté a stříbrné produkty bylo přijato s cílem nabídnout naší komunitě mince a cihly investiční kvality za extrémně výhodné konkurenční ceny.

Aby byl platební proces bezproblémový, nákupy v obchodě Bullion lze provádět pomocí Kinesis Gold (KAU) a Silver (KAG) na vašem účtu Kinesis, což investorům nabízí ještě nákladově efektivnější způsob, jak rozšířit své sbírky. Kromě toho lze nákupy provádět bankovním převodem. Obchod Kinesis Bullion nabízí pojištěné doručení do sedmi pracovních dnů po celých Spojených státech s dopravou zdarma u objednávek nad 199 USD.

Všechny vyrobené slitky mají nejvyšší standard, s výrobou v naší fyzické mincovně o rozloze 56 000 čtverečních stop se sídlem v Istanbulu, která je schopna dodávat objednávky zadané v obchodě a na fyzické trhy po celém světě. V budoucnu se Kinesis zaměří na řadu velkoobchodních klientů a třetích stran se službami výroby drahých kovů nabízenými v istanbulské mincovně. 

Začátkem ledna byly produkty vyrobené ve Physical Mint představeny na sjezdu Florida United Numismatists v Orlandu, což vyvolalo novou vlnu zájmu ze strany velkoobchodníků a sběratelů v komunitě drahých kovů. Se zvláštním poděkováním našim partnerům, Citizens for Sound Money a Silverback Precious Metals, tým vystavil výběr stříbrných mincí a slitků Kinesis na sjezdu, který hostil více než 600 obchodníků s mincemi z celých USA. Pro tým to byla skvělá příležitost pro navázání důležitých vztahů v rámci odvětví a dále rozšířili služby společnosti Kinesis v oblasti drahých kovů.

Turecký tým pokračuje ve zviditelňování řady kvalitních produktů Kinesis po celém světě, které jsou dobře přijímány lidmi v celém odvětví. Mnozí komentovali zakázkový design a vysoce kvalitní povrchovou úpravu produktů Kinesis a na poslední konferenci je přirovnali ke standardu vyráběnému kanadskou královskou mincovnou.

Indonésie
 
Ve čtvrtém čtvrtletí byl vládním regulátorem schválen a licencován místní indonéský subjekt Kinesis, PT Kinesis Monetary Indonesia (PT KMI) jako správce depozitáře zlata. PT KMI je v současné době jediným subjektem v Indonésii, který má takovou licenci.
 
Společnost Kinesis dovybavila a postavila plně pojištěný trezor v trezoru PT POS se samostatnými vzdálenými kamerami, podlahovými trezory a dalšími bezpečnostními opatřeními pro držení fyzických drahých kovů souvisejících s transakcemi Kinesis v Indonésii. Toto dočasné trezorové zařízení bude používáno, dokud nebude strukturován postaven s našimi vládními partnery zakázkový projekt trezoru Kinesis.
 
Začátkem ledna došlo k měkkému spuštění POSPAY GOLD a zahájení interní kampaně pro zaměstnance POS. V lednu se konal výroční summit generálních ředitelů PT POS, na kterém se sešli představenstvo POS, vyšší management, ředitelé divizí a ředitelé poboček. Během týdenní akce byly přítomny nápisy a zajištění POSPAY GOLD. Kromě toho se konala prezentační akce POSPAY GOLD pro více než 200 ředitelů poboček.
 
Průmyslová partnerství
 
Kinesis rozšiřuje svůj dosah v tomto odvětví prostřednictvím řady partnerství s významnými zlatými a stříbrnými značkami včetně Northstar Badcharts a GoldSilver Pros. Tato partnerství rozšíří nabídku produktů Kinesis napříč partnerskými sociálními médii a online kanály. Naši partneři budou sdílet aktualizace a novinky společnosti Kinesis se svými příslušnými komunitami o nejnovějším vývoji sady produktů Kinesis.
 
Kromě toho partneři posílí viditelnost Kinesis v oboru speciálními hostujícími vystoupeními, jak je vidět v nedávných rozhovorech se mnou, generálním ředitelem Thomasem Coughlinem, na Wall Street Silver a GoldSilver Pros.
Během prázdninového období naše dlouholeté partnerství s Wall Street Silver přineslo spuštění „Vánoční soutěže Kinesis x WSS“, která nabízí komunitě stříbrných stohovačů šanci vyhrát z výběru fyzických stříbrných cen z obchodu Kinesis Bullion v hodnotě více než 10 000 $.
 
Výhled na 1. čtvrtletí 2023
Kinesis Pay
Kinesis Pay je nová platební funkce, která má být spuštěna v polovině 1. čtvrtletí a která umožní online a fyzickým obchodníkům přijímat platby v Kinesis Gold (KAU) a Silver (KAG) prostřednictvím zabezpečené a bezproblémové platební brány.
 
Po integraci s internetovým obchodem obchodníka tato funkce poskytne online zákazníkům možnost snadno platit zlatem a stříbrem. Tato funkce dá podnikům příležitost diverzifikovat své firemní držby drahými kovy jako alternativou k fiat měnám odolnou proti inflaci a zároveň jim umožní získat výnos Držitele ze zlata a stříbra.
 
Důležité je, že naše komunita doporučovatelů Kinesis bude mít příležitost mobilizovat své místní komunity k přihlášení jednotlivců a podniků prostřednictvím programu doporučení Kinesis. Jednotlivý Kinesis Referrer bude mít moc vybudovat místní Kinesis ekonomiku ve své lokalitě a zároveň získá všechny výhody doporučení, které z toho plynou.
Výhled na 1. čtvrtletí 2023
 
Kinesis Pay
 
Kinesis Pay je nová platební funkce, která má být spuštěna v polovině 1. čtvrtletí a která umožní online a fyzickým obchodníkům přijímat platby v Kinesis Gold (KAU) a Silver (KAG) prostřednictvím zabezpečené a bezproblémové platební brány. Po integraci s internetovým obchodem obchodníka tato funkce poskytne online zákazníkům možnost snadno platit zlatem a stříbrem. Tato funkce dá podnikům příležitost diverzifikovat své firemní aktiva drahými kovy jako alternativou k fiat měnám odolnou proti inflaci a zároveň jim umožní získat výnos Držitele ze zlata a stříbra.
 
Důležité je, že naše komunita doporučovatelů Kinesis bude mít příležitost mobilizovat své místní komunity k přihlášení jednotlivců a podniků prostřednictvím programu doporučení Kinesis. Jednotlivý Kinesis Referrer bude moci vybudovat místní Kinesis ekonomiku ve své lokalitě a zároveň získá všechny výhody doporučení, které z toho plynou.
 
Kinesis Pro
 
Vývoj Kinesis Pro, profesionální platformy pro obchodování s kryptoměnami společnosti Kinesis, je nyní v pokročilé fázi před potenciálním spuštěním na začátku poloviny roku 2023. Burza přinese uživatelům Kinesis profesionální zkušenost s obchodováním s kryptoměnami a nabídne obchodní páry s vysokou likviditou, inovativní obchodní nástroje a nejlepší zabezpečení ve své třídě. Veškerá digitální aktiva na Kinesis Pro budou spravována předním institucionálním poskytovatelem, který poskytuje vyčerpávající zabezpečení a pojištění na podnikové úrovni. Kinesis Pro tvoří nezbytnou součást růstové strategie Kinesis a nabízí specializovaným obchodníkům s kryptoměnami platformu na míru pro obchodování a investování do široké škály kryptoměn a digitálních aktiv. Kromě toho bude Kinesis Pro umístěn ve vyhrazené části webu Kinesis, doplněný častými zprávami o kryptoměnách, aktualizacemi trhu a vzdělávacím obsahem na míru.
 
Indonésie
 
Několik spuštěných indonéských aplikací a platforem založených Kinesis (POSPAY GOLD, MetalGo, JFX GOLD X) zahajuje a rozvíjí svoji činnost a marketingové úsilí v 1. čtvrtletí 2023. Další aplikace a platformy, které již byly vytvořeny, ale ještě nebyly nasazeny (NU GOLD, ICDX GOLD), rozvinou svou interní sekvenci spuštění v tomto čtvrtletí.
 
Kinesis bude i nadále pracovat ruku v ruce s naší vládou, výměnnými a technologickými partnery na vývoji a zavádění dalších produktů a služeb, jako jsou přeshraniční hodnoty (CBV – Remitances), #GoldforNation a darovací platformy využívající KAU (pomoc při katastrofách, prezidentské kampaně 2023), mimo jiné potravinové programy aj.).
 
Vlády
 
S tím jak začínáme zavádět KAU a naše řešení pro úspory a platby ve zlatě pro Indonésii, právě jsme zajistili naše druhé národní vládní partnerství. Tento projekt byl projednán na politické úrovni, podepsán prezidentem a nyní se přesouvá do zákona. Je to od počátku jasně definovaný projekt a zahájili jsme spolupráci se všemi relevantními partnery v zemi. Z naší integrace s indonéskou vládou jsme se hodně naučili a nyní v tom pokračujeme.
 
Tento druhý vládní projekt je velký a ukazuje, že naše první integrace na vládní úrovni nebyla náhoda a bude velmi dobře využita. Na pozadí jsme pracovali s našimi přáteli v OSN na budování vztahů s mnoha vládními činiteli s rozhodovací pravomocí po celém světě, včetně mnoha hlav států. Chtěl bych upozornit, že rok 2023 se rýsuje jako velký rok pro uzavírání dohod o vládním partnerství pro Kinesis.
 
Zlato jako peníze mimo systém částečných rezerv a v systému, který slouží národu a jeho lidem, vytvořilo tyto příležitosti a pravděpodobně poprvé v historii se zdá, že načasování je velmi dobré a na naší straně. Náš model s výnosovým systémem založeným na poplatcích nabízí ekonomicky stimulující měnový systém poskytující potenciál pro populistickou daňovou reformu v rámci země. Oficiální novinky se blíží.
 
Fyzická karta USA
 
Po globálním uvedení virtuální karty Kinesis pokračuje tým Kinesis ve vývoji na zavedení programu karet Kinesis Physical Card. Vysoce konkurenční kartový program specifický pro USA poskytne naší rozsáhlé zákaznické základně v USA transakce jejich zlata, stříbra a kryptoměn v reálném čase v místě prodeje. 
 
Fyzická evropská karta
 
Vzhledem k tomu, že práce začaly v posledním čtvrtletí roku 2022, vývoj evropské fyzické karty je v plném proudu. Fyzická karta bude dostupná v celém EHP a bude součástí vícefázového produktu, který přinese kartové i bankovní služby. Po vydání karty se během druhé fáze vývoje podíváme na vylepšené služby, které přinesou možnosti online bankovnictví pro příjem fiat a možnosti řídit každodenní útraty kompletně v rámci systému Kinesis. Práce budou pokračovat v 1. čtvrtletí s cílem poskytnout lepší přehled o realizaci programu ve 2. čtvrtletí.
 
Shrnutí
 
Po pozitivním ukončení roku 2022 bude dynamika Kinesis pokračovat i v roce 2023. S globální dostupností virtuální karty Kinesis dosáhla Kinesis významného milníku a nabízí uživatelům možnost utrácet digitalizované zlato a stříbro v reálném čase  kdekoliv na světě. Virtuální karta Kinesis je jen jednou z mnoha v globálním kartovém programu, který posiluje postavení Kinesis jako globálního integrovaného měnového systému poskytujícího využití zlata a stříbra jako peněz.
 
Za zmínku také stojí, že otevření Kinesis Bullion v minulém čtvrtletí nyní nabízí stávajícím uživatelům a nákupčím drahých kovů v USA odbyt pro nákup fyzických drahých kovů nejvyššího standardu – ražených a rafinovaných v naší provozovně Physical Mint.
 
V roce 2023 Kinesis využije vztahy v rámci odvětví drahých kovů a rozšíří povědomí o značce prostřednictvím řady strategických partnerství. Kromě toho bude Kinesis i nadále přinášet komunitě nejnovější zprávy z trhu se zlatem a stříbrem, systém fiat a hloubkovou analýzu obchodování a grafů od klíčových jmen v oboru. Jako vždy budeme i nadále rozšiřovat dosah produktové sady Kinesis a její základní funkčnosti a sloužit tak rozšiřujícímu se publiku obchodníků se zlatem a stříbrem, každodenních střadatelů a velkoobchodních investorů.
 
Těšíme se na první čtvrtletí roku 2023 a celý tým Kinesis, včetně mne, jsme hrdí na to, že můžeme pokračovat v našem závazku budovat ten nejlepší měnový systém na bázi zlata a stříbra pro naši komunitu. Upřímně řečeno, máme všichni nabito, abychom letos zahájili skutečnou komercializaci.
 
S pozdravem,
 
Thomas Coughlin
 
(překlad Tamira)