Kinesis po půl roce

Kinesis je nový kompletní monetární systém a evoluční krok zlatého standardu, používající blockchain technologii s měnami KAU a KAG, vyvíjený pro každodenní použití. Jeho hlavním cílem je uvést spravedlivý monetární systém, který bude přinášet všem svým uživatelům zisk odvozený od obratu svých měn, podobně jako fiat systémy přinášejí zisk bankám.    

S tím jak se blíží jeden z posledních milníků v zavádění systému Kinesis, start hlavní distribuční fáze tokenu KVT začátkem září a uvedení měn KAU a KAG začátkem listopadu, je tady několik výsledků, kterých bylo doposud dosaženo.

-          prostřednictvím řady prezentací a různými kanály se Kinesis pomalu dostává do povědomí a komunita Kinesis má cca 15000 členů

-          proběhlo např. interview Kinesis CEO Toma Coughlina s Bartem Chiltonem, který dříve pracoval v pozici regulátora trhu v USA. https://www.youtube.com/watch?v=-o7OxgMeht0&feature=youtu.be&a=

-          prodejem KVT byla překročena hranice tzv. soft.cap. 15 mil. USD, což je nejnižší kapitalizace potřebná pro vývoj a spuštění systému (hard cap. je 210 mil. USD).

-          realizační tým se zvětšil otevřením kanceláře v Británii a má přes 30 členů a poradců

-          systém Kinesis prošel blockchain auditem firmy Sigma Prime. Sigma Prime se pak rozhodla stát oficiálním partnerem Kinesis.

-          partnerem je firma ETHER Labs, jejímž CEO je licencovaný investiční bankéř B. Feinberg

-          Malta Innovation awards nominoval Kinesis jako ICO roku

-          byl dokončen vývoj elektronické peněženky Kinesis     

-          protože zakladatelé Kinesis mají zájem o maximální rozšíření mezi běžnou veřejnost a nechtějí příliš velkou koncentraci v rukách velkých finančních subjektů, limitovali prodej KVT různým fondům tak, aby distribuce byla co nejširší a KVT jsou tak zatím k dispozici. 

Další informace a aplikace objednávky KVT pro jednotlivce i firmy je k nalezení v sekci odkazů.