Kinesis oznámil partnerství v oblasti likvidity s Finemetal Asia

Kinesis oznámil partnerství v oblasti likvidity s Finemetal Asia, specializovaným distributorem fyzických drahých kovů. Společnost Finemetal Asia bude poskytovat likviditu k blížícímu se uvedení měn Kinesis, které jsou podloženy fyzickým zlatem (KAU) a stříbrem (KAG) a budou obchodovány na Kinesis Blockchain Exchange (KBE).
Finemetal Asia spolupracuje s firmou Argor Heraeus, sídlí v Hongkongu a pokrývá několik asijských obchodních center. Mezi její zákazníky patří některé z největších světových dealerů šperků a zlata. Strategické partnerství zvýší likviditu dostupnou pro uživatele měn Kinesis a zvýší odpovídající zajištění cen v reálném čase. 

Ryan Case, vedoucí prodeje a obchodování Kinesis komentuje: "Je skvělé vidět tuto podporu ze sektoru drahých kovů. Kinesis vyvíjí trh s drahými kovy a zavádí praktickou a účinnou metodu pro jejich použití jako měnového prostředku. Podpora od klíčových partnerů v oblasti likvidity, jako je Finemetal Asia podstatně upevní naše postavení."

Pádraig J Seif, generální ředitel společnosti Finemetal Asia Ltd, dodává: "Jsme nadšeni příležitostí, kterou Kinesis představuje a jsme připraveni se účastnit přechodu obchodování se zlatem a stříbrem do digitální éry. Jako jeden ze zakládajících členů alokované burzy drahých kovů (ABX) jsme viděli potenciál zvýšit naši účast a obousměrnou likviditu ve více obchodních centrech. Stejně tak vidíme velký potenciál v poskytování likvidity pro digitální měny Kinesis podložené zlatem a stříbrem."

Kinesis byl založen společností Allocated Bullion Exchange (ABX). Společnost ABX již disponuje rozsáhlou infrastrukturou a plně funkční technologií pro obchod a skladování fyzických kovů v 7 místech po celém světě.