Kinesis – čtvrtletní zpráva 1Q 2021

Růst společnosti KINESIS se urychluje.

Probíhá konsolidace a budování základů napříč všemi interními systémy a funkcemi, aby bylo možné do budoucna sloužit požadovanému vývojovému a komerčnímu růstu. Byly vybudovány nové kanceláře, které přecházejí online v Lichtenštejnsku, Istanbulu, Kuala Lumpuru a Jakartě s náborovým záměrem pro přibližně 100 nových členů týmu na podporu rychlé globální expanze. Máme rostoucí seznam výjimečných partnerů v bankovním a platebním prostoru a budeme odhalovat rozsáhlé možnosti pro on-a-off-rampingové fondy spolu s uváděním nových partnerů nabízejících individuální a podnikové bankovní řešení uživatelům Kinesis.

Během čtvrtletí jsme také otevřeli náš nový trezor a kancelář v Lichtenštejnsku s naším partnerem OZL, který bude sloužit jako naše nové sídlo. Lichtenštejnsko je přední jurisdikcí z korporátního, majetkového a blockchain - regulačního hlediska, vítáme výhodnou správu a řízení společností, které tato jurisdikce poskytuje naši organizaci.

Naše objemy překonaly očekávání a jen v březnu dosáhly přibližně 1,3 miliardy USD. Ačkoli většina toho byla odvozena z operací ražby uživateli, ukazuje exponenciálně rostoucí zájem o peněžní systém KINESIS. To se promítá do akumulace poplatků v Master Fee Pool, které budou distribuovány s tím, že výnosový engine bude spuštěn postupně v tomto a příštím čtvrtletí.

Indonesie -16. dubna se uskuteční tisková konference a PR akce, která veřejnosti představí PosGO Syariah. V květnu se bude konat oficiální inaugurační ceremoniál pro PosGO Syariah za účasti prezidenta ředitele PT POS, ministra státních podniků, dalších vrcholných vládních úředníků a vedoucích pracovníků Kinesis. PosGO Syariah je v současné době jedinou mobilní aplikací, která nabízí digitální přístup ke zlatu na trhu a je plně v souladu se zákony šaría.

Byla Aktualizována platforma Kinesis Exchange v sobotu 27. března, což uživatelům zprotředkovalo lepší hloubku trhu, snížené marže a celkové zlepšení funkčnosti obchodování. V rámci upgradu nyní vstoupila v platnost plánovaná vylepšení výběrů kryptoměn a ověření identity KYC, aktualizace byla skokem ve škálovatelnosti a představuje robustní motor pro integraci partnerů a burz.

Čtvrtletní růst:

V tomto čtvrtletí jsme dosáhli celkového objemu obchodů jaký byl za celý rok 2020 a získali více než 8000 nových uživatelů. Tato čísla ilustrují pozitivní růst a větší zapojení naší komunity, což posiluje reputaci společnosti na trhu.

Program UK / EU Visa Card: Po úspěšném vydání fyzické debetní karty Kinesis VISA v USA společnost Kinesis nyní spouští fyzický program Kinesis VISA pro Spojené království a EU. Tento program schválený společností Visa umožní uživatelům přístup k celé řadě nových funkcí, včetně přechodu k dvoufaktorové autentizaci textových zpráv (2FA), dalšímu zdokonalení procesu přihlašování a řadě nových párů s GBP. Limity pro karty začínají limity 7500 GBP nebo 8000 EUR za měsíc a umožní občanům a obyvatelům EU a Velké Británie používat kartu v místní měně, což výrazně zlepší dostupnost v celém regionu.

V současné době se pracuje na zavedení nových webových stránek Kinesis: Náš tým se v současné době plně zaměřuje na přestavbu webových stránek společnosti a poskytuje nové segmentované funkce přizpůsobené oblastem, na které cílíme, což je osobní bankovnictví, obchodování a investování. Nový web je posunem paradigmatu od současného webu a představuje další fázi vývoje v systému Kinesis.

Společnost Kinesis si uvědomila potřebu posílit, rozšířit a implementovat skutečně škálovatelnou strukturu pro naše oddělení zákaznických služeb. V nadcházejících týdnech se k našemu neustále se rozrůstajícímu týmu připojí další agenti zákaznických služeb po celém světě. Tito agenti projdou intenzivním školením zaměřeným na poskytování služeb zákazníkům na výjimečné úrovni. Kromě toho bude implementován nový systém ticketů, což znamená, že budete mít větší transparentnost při sledování postupu řešení problémů.

S budováním pozitivní zkušenosti zákazníků to myslíme zcela vážně, a chceme být neporazitelní. Nasazujeme prostředky, abychom toho dosáhli, restrukturalizovali jsme příslušná interní oddělení, tak aby se to stalo realitou. Jsme opravdu nadšeni, že můžeme tuto iniciativu rozvinout a neustále se zlepšovat, abychom naší komunitě neustále dodávali služby nejvyšší kvality.

V nejbližších týdnech vydáme plán pro období Q3 a Q4 2021.

(TAMIRA - zkrácený překlad článku na KINESIS)

An excellent start to the year 2021 | Kinesis