Hardwarová peněženka CoolWallet S

 

Kinesis vyslyšel přání komunity mít bezpečné hardwarové řešení elektronické peněženky s ochranou účtu na vysoké úrovni. S potěšením proto oznamuje zahájení spolupráce s mezinárodně známou společností, která se zabývá bezpečností v oblasti blockchainu, CoolbitX. Tato společnost vyvinula světově první hardwarovou elektronickou peněženku velikosti kreditní karty, nazvanou 'CoolWallet S'. Jejich vize, poskytnout bezpečné a efektivní řešení pro nejširší okruh uživatelů, je podobná vizi Kinesis.         

Spolupráce s CoolbitX umožní uchovávání jak digitálních měn KINESIS KAU a KAG, tak i tokenu KVT off line v hardwarové peněžence, čímž je přidána další bezpečnostní vrstva ochrany klientů výrazným snížením rizika držení digitálních měn.

Peněženka 'CoolWallet S' je už sice dostupná, ale měny Kinesis zatím nepodporuje, nyní proběhne integrace. O jejím průběhu bude Kinesis komunitu informovat a jakmile bude tým spokojen s výsledky testování a peněženka bude připravena k použití, bude uvolněna spolu s informací, kde a jak ji mohou klienti získat.