Dohoda mezi KINESIS, ABX a Jakartskou burzou

 Jakarta Futures Exchange (JFX) uzavřela oficiální dohodu s oběma společnostmi Kinesis Money a Allocated Bullion Exchange (ABX) s cílem vyvinout blockchainová řešení jako rozšíření stávající finanční infrastruktury.
"Díky tomuto partnerství s firmami Kinesis a ABX můžeme vytvořit bezpečnou a transparentní blokchainovou síť jako spolehlivou  alternativou k existujícím systémům," říká prezident JFX Stephanus Paulus Lumintang.

"Domníváme se, že integrace fyzických drahých kovů a blockchain technologie je pro indonéský trh velkým přínosem, protože mají o obojí zájem. Těšíme se na pokračování našeho partnerství s firmou JFX, abychom partnerství dovedli k cíli, "uvedl CEO společnosti Kinesis a ABX Thomas Coughlin.

"Burzovní verze blockchainových měn krytých zlatem díky spolupráci s Kinesis a ABX je přirozeným pokračováním vize společnosti JFX a indonéské vlády. Rozsáhlé partnerství mezi společnostmi JFX, Kinesis a ABX poskytuje Idonésii technologii založenou na technických úspěších blockchainové sítě Kinesis.