Článek o Kinesis ve Forbes

Právě včera vyšel článek o Kinesis ve známém americkém obchodním magazínu Forbes. T. Couglin se v něm zaměřuje na problematiku tzv. stabilních mincí - stablecoinů. Kinesis odvodil svoje odhady a kalkulace od stablecoinu Tether. USDT Tether dosáhl významných úspěchů jako přední stablecoin, byl však kritizován a prohlášen za nedůvěryhodný v důsledku selhání auditů. O tom se dost často psalo a je to i nadále důvodem k obavám potenciálních investorů.
"Hlavní osobnosti z oboru kryptoměn jako např. Vitalik Buterin, zakladatel společnosti Ethereum, věří, že v tomto okamžiku potřebujeme vytvořit prostor pro posun vpřed, potřebujeme blockchainové projekty s reálnými aplikacemi. Další vlna akceptace kryptoměn bude postavena na užitečných aplikacích, které přinášejí hodnotu lidem, a my souhlasíme. To je důvod, proč zavádíme kryptoměny, které budou kryty dlouhodobě nejstabilnějšími aktivy, které svět zná, zlato a stříbro ".
"Abych to shrnul, pevně věřím, že rok 2019 bude rokem stablecoinů a my doufáme, že Kinesis bude v popředí a budeme toto převádět do reality".